Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Plastik Sanatlar » Türker Art, Gamze Şiriner ile bahara merhaba diyor

Türker Art, Gamze Şiriner ile bahara merhaba diyor

Türker Art, Gamze Şiriner ile bahara merhaba diyor03 Nisan 2018 - 04:04
Daha önce “Karşılaşma–Encounter” sergisi ile dikkatleri üzerine çeken ressam Gamze Şiriner, “Temas/Contact” adlı yeni serisi ile 5 Nisan’da Türker Art Galeri’de sanatseverlerle buluşuyor.

Türker Art’ın bahara merhaba dediği, çarpıcı ve cesur pop art tonlamaların yer aldığı yeni sergisi Ressam Gamze Şiriner’e ait. 

 

Eserlerinde; klasik kompozisyon anlayışının dışına taşarak, özgün monokrom tekniği ve zaman zaman da ikinci renk ilavesiyle farklı bir görsellik ve ifade tarzı yakalayan Gamze Şiriner‘in “Temas/Contact” sergisi 5–28 Nisan 2018 tarihleri arasında  Türker Art‘ta sergilenecek. Ressam; gerek portrelerdeki, gerekse bedenlerdeki kesik görsellerin tamamlamasını, bu sergisinde de izleyicinin özgür düş gücüne teslim edecek.

 

 

1996 yılından bu yanakarma ve solo sergiler yapan, aynı zamanda atölyesinde resim dersleri de veren Gamze Şiriner, günümüz toplumunun yüzeyselleşmiş, kopuk ilişkilerinin maddi bileşenlerini bir tarafa bırakıp, birbirlerine tekrar bağlanmaları üzerine görsel bir eylemde bulunurken, öznesi insan olan çalışmalarıyla izleyicilerle “Temas”a geçiyor.

 

 

Türker Art

Şakayık Sok. Ful Apt. No: 43 Da:2 Teşvikiye – İstanbul

0212 296 53 25

www.turkerart.com