Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sahne Sanatları » Anadolu Ateşi, Troya Müzikali ile geliyor

Anadolu Ateşi, Troya Müzikali ile geliyor

Anadolu Ateşi, Troya Müzikali ile geliyor26 Aralık 2017 - 04:12
Halk danslarını bale, modern dans ve dansın diğer disiplinleri ile sentezleyerek Türkiye’yi dünyaya dans şöleni ile tanıtan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, 2018 yılında 17. yılını repertuvarında yeniliklerle kutlamaya hazırlanıyor

17 yıldır 100 ülke de 45 milyonu aşan seyiriciye yaptığı gösteri ile dünyaya Türkiye’nin kültürel tanıtımını yapan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, 12-13 Ocak tarihlerinde 200 dansçısıyla, 2000’den fazla kostüm ve dev prodüksiyonuyla Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda büyük İstanbul gösterisini gerçekleştirecek. Hazırlıklarına Kasım ayında başlanan büyük gösteride Anadolu Ateşi’nin 4 kuşak dansçıları da sahne alacak. Gösteri 400 m2 sahne de, 800 m2 görüntü sistemi, 8 tır malzeme ve dansçılar için uçuş sisteminin yer aldığı dev prodüksiyonla gerçekleşecek.

 

17. YILDA İKİ ÖZEL GÖSTERİ İLE İSTANBUL’DA

 

2018 Troya Yılına özel Troya Müzikali İstanbullu seyircisiyle buluşuyor…

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu’nun 3000 yıllık efsaneyi doğu ile batı kültürleriyle buluşturan Troya Müzikali,  Troya’nın UNESCO Dünya Kültür Mirası listesine girişinin 20. yılı vesilesiyle sahne alacak. Aşk, savaş, tutku ve zaferi tüm dünyada dansla yaşatan Troya Müzikali, 12 Ocak Cuma Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda seyircisiyle buluşacak.

 

Anadolu Ateşi, 5.000. gösterisi, doğduğu yerde İstanbul’da gerçekleştiriyor…

Anadolu’nun binlerce yıllık kültürel tarihini, her yöreden derlenmiş yüzlerce halk dansı figürü ve halk müziğini harmanlayarak yansıtan Anadolu Ateşi gösterisi, 5.000. şovunu13 Ocak Cumartesi günü İstanbulu seyircisine yapacak.  17 yıldır, 100 ülkede,  45 milyona seyirciye Türkiye’nin kültürel değerlerini dünyaya tanıtan Anadolu Ateşi gösterisi,  5.000. gösterisine özel repertuarındaki yeniliklerle Ülker spor ve Etkinlik Salonu’nda seyirciyle buluşacak.