Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sahne Sanatları » Taj Express ile Bollywood Zorlu PSM'ye taşınıyor

Taj Express ile Bollywood Zorlu PSM'ye taşınıyor

Taj Express ile Bollywood Zorlu PSM'ye taşınıyor16 Ocak 2018 - 01:01
Hindistan’ın ikonik müzikleri ve renkli danslarını buluşturan görkemli şovun 8 performansının yanı sıra, müzikalin başrol oyuncularının katılımıyla gerçekleşecek dans atölyesi, yoga etkinliği, hint kınası ve geleneksel hint ürünleri köşesine ve DJ Ravish ile kostümlü partiyle Bollywood ruhu, Zorlu PSM’yi kuşatacak.

Birçok Avrupa ülkesini ve Amerika’yı da kasıp kavuran Taj Express, Zorlu PSM’de Bollywood’un kapılarını aralamaya hazırlanıyor. Bir insanın tutkusunu ve başka bir insanın dehasını konu alan müzikal, dünyanın en üretken film endüstrisinin sırlarını ve sihirlerini sahneye koyuyor. Yönetmenliğini Bollywood’un ünlü ismi Shruti Merchant’ın üstlendiği prodüksiyonun baş döndüren koreografisi ise başarısı birçok ödülle taçlanan Vaibhavi Merchant’a ait.

 

Bu renkli şova, Akademi Ödüllü besteci A.R. Rahman’ın eserlerinin yanı sıra, Hindistan’ın dikkat çeken bestecileri Salim & Sulaiman Merchant ve Monty Sharma’nın da parçaları eşlik ediyor.

 

 

Bilet fiyatları:

Haftaiçi (Salı, Çarşamba, Perşembe, Pazar akşam)

1.Kategori : 150 TL , 2.Kategori : 110 TL, 3.Kategori : 80 TL

H.Sonu ( Cuma, Cumartesi, Pazar matine)

1.Kategori : 170 TL , 2.Kategori : 130 TL, 3.Kategori : 90 TL

Gösteri gün ve saatleri:

23 Ocak Salı saat: 21.00

24 Ocak Çarşamba saat: 21.00

25 Ocak Perşembe saat: 21.00

26 Ocak Cuma saat: 21.00

27 Ocak Cumartesi saat:16.00 ve saat: 21.00

28 Ocak Pazar saat: 15.00 ve saat: 20.00

 

 

Bollywood Party – DJ Ravish & Durga Bollywood Dans Kumpanyası // 26 Ocak // Studio // 22:30

Hindistan’ın renkli müzikleri ve hareketli dansları, kostümlü bir partiyle Zorlu PSM’ye geliyor!

Hindistan’ın en iyi genç DJ’leri arasında gösterilen DJ Ravish, EDM ve Desi’yi buluşturduğu sürprizlerle dolu setiyle Zorlu PSM Studio’da unutulmaz bir gece yaşatacak. Hint kültürüne ilgi duyanların yanı sıra dans etmeyi ve yeni kültürler tanımayı seven herkes için eşsiz bir fırsat olan bu partiye, 20 kişilik dansçı kadrosuyla pek çok festivalde unutulmaz performanslara imza atmış yerli Hint dans grubumuz Durga Bollywood Dans Kumpanyası da danslarıyla renk katacak.

Bilet fiyatları: Tam-40 TL / Öğrenci-30 TL

 

Taj Express Bollywood Dans Atölyesi // 24 & 26 Ocak // Sky Lounge // 13:00

Müzikalin başrol oyuncuları, Mast Kalandar’ın koreografisini öğretecek!

24 ve 26 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek atölyelerde, müzikalin başrol oyuncuları Hiten Shah ve Tanvi Patil, Taj Express müzikalinin en popüler performanslarından Mast Kalandar’ın koreografisini öğretecek. Atölyelerde Bollywood danslarının temel figürleri, müzikalin koreografı Vaibhavi Merchant tarafından hazırlanan koreografi eşliğinde çalışılacak.

Bilet fiyatları: Tam-60 TL / Öğrenci-40 TL

 

Hindistan’dan Dünyaya Yayılan Bir Kültür: Yoga // 25 Ocak // Meydan Fuaye // 19:00

Zorlu PSM’ye Hindistan’ın renkli ve sofistike kültürünü taşıyacak bu etkinlikte katılımcılar, İstanbul Yoga Merkezi ve Purnam Yayınları’nın kurucusu, aynı zamanda Hindistan’daki Swami Vivekananda Yoga Üniversitesi’nin Türkiye temsilcisi Ayça Gürelman ile yoganın temel felsefesi üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirecekler. Yoga bilgisi ve deneyimi gerektirmeyen çalışmada eğitmen Hande Dane, sandalyelerden kalkmadan yapılabilecek basit yoga ve nefes uygulamalarını da katılımcılarla paylaşacak.