Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sinema » 90. Akademi Ödülleri sahiplerini buluyor

90. Akademi Ödülleri sahiplerini buluyor

90. Akademi Ödülleri sahiplerini buluyor04 Mart 2018 - 11:03
Sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden Oscarlar bu gece sahiplerini buluyor. Türkiye saatiyle 02.30'da gelenekselleşen kırmızı halı geçidi ile başlayacak olan törenlere bu yıl #MeToo hareketi damga vuracak.

90. Akademi Ödülleri bu gece sahiplerini bulacak. Los Angeles'taki Kodak Tiyatrosu'nda 24 dalda ödüllerin dağıtılacağı gecenin sunuculuğunu Jimmy Kimmel üstlenecek. Bu yılki ödül törenine Harvey Weinstein, Kevin Spacey gibi sektörün önemli isimlerinin karıştığı tecavüz skandallarınına karşı konuşma ve protestoların damga vurması bekleniyor.

 

Guillermo del Toro'nun yönettiği The Shape of Water'ın 13 dalda adaylıkla damga vurduğu 90. Akademi Ödülleri'nde yapımın göstereceği performans merak konusu. Daniel Day Lewis'in son oyunculuk performansıyla aday olduğu törenlerde ne yapacağı merak konusu. The Shape of Water ve Three Billboards Outside Ebbing, Missouri filmlerinin en büyük adaylar olarak gösterildiği 90. Akademi Ödülleri 02.30'da kırmızı halı töreniyle başlayacak. 04.30'da da Kdak Tiyatrosu'ndaki tören başlayacak.

 

03.30'dan itibaren Molatik Facebook hesabı üzerinden 90. Akademi Ödülleri için canlı yayınla karşınızda olacağız.