Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sinema » Alejandro Jodorowsky’den yeni film geliyor

Alejandro Jodorowsky’den yeni film geliyor

Alejandro Jodorowsky’den yeni film geliyor09 Mart 2018 - 11:03
Şilili yönetmen Alejandro Jodorowsky, yeni filmine hazırlanıyor. ‘Psychomagic, An Art That Heals’ projesi için önceki iki filmde olduğu gibi bir kitlesel fonlama kampanyasının başlatılması bekleniyor.
Film, Jodorowski’ye göre hümanist bir amaca hizmet eden yeni bir sinemasal deneyim olacak. Yönetmen, en son kendi hayat hikâyesinden yola çıkan ‘The Dance of Reality’ ve ‘Endless Poetry’ filmlerini izleyiciyle buluşturmuştu.
 
 
Alejandro Jodorowsky, kendi geliştirdiği ve tarot kartları kullanılarak yapılan terapiyi sinemaya aktarmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını Satori Films’in üstleneceği Psychomagic, An Art That Heals için bir kitlesel fonlama kampanyası başlayacak.
 
Alejandro Jodorowsky’nin 1990’lı yıllarda kaleme aldığı ve şamanik psikoterapinin gücünü konu eden Psychomagic kitabının bu filme ilham verdiği iddia ediliyor.
 
Yönetmenin son iki filmi Endless Poetry ve The Dance of Reality‘nin ardından üçüncü kez Satori Films’le çalışacağı projesi için önümüzdeki günlerde bir Indiegogo kampanyası başlaması bekleniyor.
 
 
Psychomagic, An Art That Heals, Şilili sanatçının kendi geliştirdiği ve tarot kartları kullanılarak yapılan bir terapiyi sinemaya aktaracak.
 
Söz konusu filmle ilgili detaylar, kitlesel fonlama duyurularının başlamasıyla birlikte paylaşılacak.