Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sinema » Jennifer Lawrence öldürücü bir rolle karşımızda

Jennifer Lawrence öldürücü bir rolle karşımızda

Jennifer Lawrence öldürücü bir rolle karşımızda09 Ocak 2018 - 09:01
Jennifer Lawrence'ın rol aldığı Red Sparrow filminin fragmanı yayınlandı. Mother! filminde canlandırdığı karakterin tamamen zıttı bir rolle karşımıza çıkan Jennifer Lawrence, bu kez baş döndürücü bir ajan.

Jennifer Lawrence Türkçeye "Kızıl Serçe" olarak çevrilen Red Sparrow filmiyle karşımıza çıkıyor. İlk fragmanı yayınlanan filmde Jennifer Lawrence, ajanlığını balerinlikle gizleyen bir profesyonel rolünde. Yöneticileri tarafından gizli bilgilerin elde edilmesi için bedenini kullanmaya zorlanan Jennifer Lawrence, yine böyle bir görevde kendisini gizli servislerin savaşının ortasında bulur.

 

 

Darren Aronofsky'nin yönettiği Mother! filminden çok farklı bir rolle karşımıza çıkan Jennifer Lawrence'ın bu filmi eleştirmenlerce oldukça kışkırtıcı bulundu. Francis Lawrence'ın yönettiği filmin fragmanında da bu konuda ipuçları yakalamak mümkün. 

 

Jennifer Lawrence'ın başrolünü Joel Edgerton ile paylaştığı Red Sparrow, Türkiye'de 2 Mart'ta gösterime girecek.  İşte Red Sparrow filminin yayınlanan ilk fragmanı...