Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sinema » La Casa de Papel sevenlere dizi önerileri

La Casa de Papel sevenlere dizi önerileri

La Casa de Papel sevenlere dizi önerileri23 Mart 2018 - 04:03
La Casa de Papel, kuşkusuz son dönemin en çok sevilen dizilerinden biri. 6 Nisan Cuma günü, Netflix'te son bölümleri yayınlanacak olan dizinin hayranları için alternatif yapımlar belirlendi.

Netflix'in son dönemde adından en çok söz ettiren dizilerinden olan İspanya menşeili La Casa de Papel'in son bölümleri 6 Nisan Cuma günü yayınlanmaya başlıyor. Merakla beklenen son bölümler şimdiden dizinin hayranlarını üzmüş durumda. Ancak heyecan dozu La Casa de Papel'i aratmayan diziler bu noktada imdada yetişiyor.

 

İşte La Casa de Papel hayranlarının izlemesi gereken yapımlar...

 

 

Peaky Blinders

20. yüzyılın henüz başlarında İngiltere’nin Birmingham şehri. Gözünü yükseklere dikmiş acımasız mafya babası Tommy Shelby’nin hikayesi. Dört sezon. Cillian Murphy, Tom Hardy ve Adrien Brody’li.

 

 
 
 

Dirk Gently’s Holistic Dedective Agency

Sıra dışı amatör dedektif Dirk ile gönülsüz asistanı Todd, karmaşık ve tehlikeli doğaüstü gizemleri gelişigüzel yöntemlerle çözmeye çalışıyorlar. Elijah Wood başrolde.   

 
 
 
 
 
 
O Mecanismo
 
Devletin petrol ve inşaat şirketleri üzerinden yolsuzluk yaptığı iddialarının soruşturulması sırasında Brezilya'da bir skandal patlak veriyor... Dizi gerçek olaylardan esinlendi.23 Mart’ta Netflix’te!
 
 
 
 
 
 
 
Manhunt Unabomber
 
Halk, yaşanan saldırılar nedeniyle paniğe gark olmuş vaziyette ama FBI’ın elindeki ip uçları yetersiz. Bu nedenle yetkililer, Unabomber'ı bulmaya yardım etmesi için yeni tür bir profilciye başvuruyor. 2017 yapımı.
 
 
 
 
 
American Vandal
 
Yine ABD, yine bir okul baskını… Eylemin baş şüphelisi suçsuz olduğunu ileri sürer. Bunu kanıtlamak için de bir film yapımcısıyla iş birliği yapar.