Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sinema » Sherlock hayranları için üzücü haber

Sherlock hayranları için üzücü haber

Sherlock hayranları için üzücü haber19 Mart 2018 - 03:03
Sherlock dizisinden hayranlarını üzecek bir haber geldi. Dizide Dr. Watson karakterine hayat veren Martin Freeman'ın yaptığı açıklamalar yapımın geleceği konusunda hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Yayınlandığı dönem büyük beğeni toplayan ancak son sezonuyla da birçok hayranı tarafından eleştirilen Sherlock hakkında üzücü bir haber geldi. Halihazırda Sherlock'un başrol oyuncusu Benedict Cumberbatch'in Patrick Malrose isimli dizi projesinde yer aldığı biliniyor. Edward St. Aubyn'in sevilen eserinden uyarlanan mini dizide yer alan Benedict Cumberbatch'in yanı sıra Sherlock'ta onun yardımcısı Doctor Watson rolüyle karşımıza çıkan Martin Freeman da son olarak Black Panther'da izleyici karşısına çıktı.

 

Black Panther'in gişede yakaladığı başarının gündemi meşgul ettiği bugünlerde Martin Freeman, Sherlock dizisinin geleceği hakkında bir açıklamada bulundu. Sherlock'un çok kaliteli bir başlangıç yaptığını ancak bunu sürdürmenin de oldukça zor bir iş olduğunu ifade etti. Martin Freeman, dizinin bir parçası olmanın Beatles üyesi olmak gibi bir şey olarak değerlendirdi. Ancak sürekli aynı seviyede kalmanın oldukça zor olduğu da sözlerine ekleyen Freeman, seyirci baskısını da eleştirdi. Yeni sezonun çekilmemesi halinde kendisine Sherlock'un hayranları tarafından takınılan kötü tavırlara değinen oyuncu bu durumdan oldukça şikayetçi. 

 

Martin Freeman'ın sözlerinden çıkan sonuç en azından yakın dönemde Sherlock'un yeni sezonu konusunda herhangi bir gelişmenin olmayacağı yönünde.