Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sinema » Zerk filmi gösterime giriyor

Zerk filmi gösterime giriyor

Zerk filmi gösterime giriyor26 Kasım 2018 - 10:11
Gerçek bir hikâyeden beyazperdeye uyarlanan “Zerk” filminin merakla beklenen fragmanı yayınlandı. Sezonun psikolojik gerilim alanındaki iddialı yapımlarından olan film, 21 Aralık’ta sinema salonlarında olacak.

Yapım firması Trio Grup Pictures A.Ş.’nin ve senaryo & yönetmenliğini Battal Karslıoğlu’nun üstlendiği, oyuncu kadrosunda ise Ahu Sungur, Ergün Demir, Açelya Elmas, Ali Ertem, Semra Dinçer, Arzu Suriçi, Taner Bahadır, Pervin Ünalp,  Funda Eskioğlu ve Konuk Oyuncularında’da Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Kahraman Sivri,  Bülent Seyran gibi isimlerin yer aldığı filmin, görüntü yönetmenliği ise İman Tahsin yaparken Yapım kısmında’da Ali Ertem ve Murat Aktunalı’nın imzası yer alıyor.

 

Korku yalan söylemeyi öğretir

1986 yılında Yaşanmış gerçek bir olayın anlatıldığı “ZERK” filminin konusu ise şöyle: Kızı gölde boğularak ölen Fatma hemşire,  bir süre sonra ölmediğinive uyuduğunu düşünerek kızını mezarından çıkarıp evine getirir. Akli dengesini günden güne yitiren kadın, sonunda kendini asarak intihar eder.

Uyku bozukluğu tedavisi gören ve hafızasını büyük ölçüde yitirmiş olan bir Adam, yıllar önce yaşanmışbu olayı kâbuslarında görmeye başlar. Peki hiçbir ilgisi olmadığı halde bu yaşananları nedengörmektedir?

Hayatını alt üst eden bu kâbustan kurtulmanın yolları arayan Adam, çareyi yıllar önce yaşanmış bu olayı araştırmakta bulur…

Etiketler: Zerk  sinema  film