Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Diğer » Nilüfer’in yeni şarkısı 19 Nisan’da yayında

Nilüfer’in yeni şarkısı 19 Nisan’da yayında

Nilüfer’in yeni şarkısı 19 Nisan’da yayında17 Nisan 2024 - 11:04
Mabel Matiz’in, Nilüfer’in geçmişteki şarkılarının tavrından ilham alarak, ona özel yazdığı ‘kara gözünün hasretinden’ şarkısı 19 Nisan’da yayınlanıyor.
Nilüfer’in her gün bir şarkısı, sosyal medyada en çok kullanılanlar listesinde yer alırken, usta sanatçı her bir parçasıyla hala en çok dinlenilenler, sosyal medya videolarında kullanılanlar, dizilerin en çok tercih ettiği şarkılar arasında, hep en üst sıralarda yer alıyor.
 
Nilüfer şimdi de yepyeni bir şarkıyı sevenleri ile buluşturmaya hazırlanıyor. Mabel Matiz’in, Nilüfer’in geçmişteki şarkılarından ilham alarak, ona özel olarak yazdığı ‘Kara Gözünün Hasretinden’ şarkısı 19 Nisan’da yayınlanacak.
 
 
Bugüne kadar yüzlerce şarkı seslendiren, birçok unutulmaz besteye imza atan Nilüfer’in çocukluk anılarının olduğu binada Mabel de yaşamıştı. Şarkının bir bölümüne bu anılar ilham oldu.
Bu buluşmanın şarkısı ‘Kara Gözünün Hasretinden’in prodüksiyonunu Emre Malikler, mastering’ini Tarık Ceran yaparken, fotoğraflarını ve klibini Elif Demiralp çekti. Mabel Matiz, şarkının söz ve bestesini yazmak dışında, ayrıca geri vokalinde de bulundu.
 
Şarkı ve klip 19 Nisan’da tüm dijital platformlarda yerini alacak.
 
 
Söz&Müzik: Mabel Matiz
Prodüksiyon: Emre Malikler
Vokal Kayıt&Edit: Arzu Alsan
Gitar&Synth: Emre Malikler
Yaylılar&Ud: Altuğ Öncü
Back Vokal: Mabel Matiz, Sibel Gürsoy, Tuba Önal
Mix: Emre Malikler
Mastering: Tarık Ceran/Digilog by TC
Dolby Atmos Mix: Tarık Ceran
Fotoğraf&Klip: Elif Demiralp
Yapımcı: Nilüfer
Yapım: Nilüfer Prodüksiyon
Dağıtım: DMC