Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Diğer » Pelin Opcin, Londra Caz Festivali yönetiminde

Pelin Opcin, Londra Caz Festivali yönetiminde

Pelin Opcin, Londra Caz Festivali yönetiminde17 Ocak 2018 - 03:01
İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen İstanbul Caz Festivali’nin direktörü Pelin Opcin, 1 Şubat 2018 itibariyle dünyanın en kapsamlı caz festivallerinden Londra Caz Festivali’ni düzenleyen Serious’ın Programlama Direktörü olarak yeni görevine başlayacak.

İKSV tarafından 1994’ten bu yana gerçekleştirilen ve her sene Temmuz ayında cazın ve güncel müziğin saygın isimleri ve yeni projelerini müzikseverlerle buluşturan İstanbul Caz Festivali, 2018’de 25. yılını kutlamaya hazırlanırken gurur verici bir transfer haberini açıkladı.

 

2005 yılından bu yana festivalin direktörlüğünü yürüten Pelin Opcin, Şubat ayı başında dünyanın en kapsamlı caz festivallerinden Londra Caz Festivali‘ni düzenleyen Serious’ın Programlama Direktörü olarak yeni görevine başlıyor.

 

Direktör Pelin Opcin ile İstanbul Caz Festivali Direktör Yardımcısı Harun İzer’in yönetiminde hazırlıkları süren 25. İstanbul Caz Festivali programı, önümüzdeki günlerde açıklanacak. Opcin, 25. İstanbul Caz Festivali tamamlanıncaya dek İKSV’deki görevini eş zamanlı olarak yürütmeye devam edecek.