Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Diğer » Sanata Bi Yer sergisi açıldı

Sanata Bi Yer sergisi açıldı

Sanata Bi Yer sergisi açıldı13 Haziran 2019 - 08:06
Sanata Bi Yer’in “Sanata Bi Yer’19” başlıklı 3.karma sergi, 12 Haziran Çarşamba akşamı Yapı Kredi bomontiada’daki Leica Galeri İstanbul’da bir davet ile ile açıldı

Sanata Bi Yer platformu, bilinen sergilemelerin çok ötesine geçerek çalışmalarını doğru yerde, doğru kişiler ile buluşturmak isteyen genç sanatçı adaylarının çalışmalarının görünür ve ulaşılabilir olmasının yolunu açmaya devam ediyor.

 

Sanata Bi Yer Platformu’nun 3. karma sergisinin açılış daveti geçtiğimiz akşam Yapı Kredi bomontiada’daki Leica Galeri İstanbul’da gerçekleşti. Sanata Bi Yer Sergi’19’un sanatseverlere ilham veren açılış davetine sanat, televizyon ve cemiyet hayatının seçkin isimleri katıldı.

 

Sanata Bi Yer platformu ‘’Sanata Bi Yer Sergi’19’’, sanat eğitimine devam etmekte olan platform üyesi öğrencilerin heykel, fotoğraf, baskı-edisyon, yerleştirme gibi farklı disiplinlerde üretilen çalışmalarına yer verdiği 3.karma sergisi ‘’Sanata Bi Yer Sergi’19’’ 13 Haziran- 19 Ağustos tarihleri arasında Yapı Kredi bomontiada’daki Leica Galeri İstanbul’da görülebilecek. Sanata Bi Yer platformu, seçici kurulu tarafından titizlikle bir araya getirilen çalışmalar farklı temaların etrafında şekilleniyor ve sanatseverlere ilham vermeye devam ediyor.

 

Sanata Bi Yer Sergi’19, 13 Haziran- 19 Ağustos tarihleri arasında Yapı Kredi bomontiada Leica Galeri İstanbul’da görülebilir.