Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Edebiyat » Gerçek hayattan örneklerle 'Hayat Evde Başlar'

Gerçek hayattan örneklerle 'Hayat Evde Başlar'

Gerçek hayattan örneklerle 'Hayat Evde Başlar'01 Eylül 2016 - 05:09
'Süper Dadı' programıyla ünlenen Pedagog Gözde Erdoğan'ın 'Hayat Evde Başlar' adlı kitabı, yeni yüzü ve gelişmiş içeriğiyle piyasada
Çocuk eğitimi konulu “Süper Dadı” adlı televizyon programıyla ünlenen Pedagog Gözde Erdoğan’ın büyük ilgi gören “Hayat Evde Başlar” adlı kitabı yenilenen yüzü ve geliştirilen içeriğiyle Destek Yayınları’ndan piyasaya çıktı. 
 
0-6 yaş arası çocukların temel ve fizyolojik ihtiyaçlarını doğru karşılayarak ve onlarla güvene dayalı sağlıkı ilişkiler kurarak evin içinde başlayacak olan ilk adımlarını tökezlemeden atabilmelerini sağlamayı amaçlıyor. Kitap aynı zamanda birçok pratik teknik ve gerçek hayattan örnekler de içeriyor.
 
“Bu kitap anne babalara rehber olmanın yanı sıra yıllardır süregelen bir düşünce biçimini değiştirmeyi de misyon ediniyor. Yıllardır çocuğun yaşadığı problemleri her zaman çocuğun sorunu haline getirdik. Çocuğumuzu zaptedemedik, durduramadık, baş edemedik. Peki ne yaptık da çocuğumuz bu hale geldi? Çocuğun sorunu sadece ona ait değildir. Ebeveynine de aittir” diyen pedagog Gözde Erdoğan, hayatın ilk adımlarının evde atıldığına işaret ediyor.