Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Boğaz'da caz keyfi

Boğaz'da caz keyfi

Boğaz'da caz keyfi20 Haziran 2019 - 07:06
İKSV tarafından, 22 yıldır Garanti BBVA sponsorluğunda gerçekleştirilen İstanbul Caz Festivali, bu sene de çağdaş müziğin yıldız isimlerinden yeni keşiflere şehrin dört bir yanını sarmaya hazırlanıyor.
Bu sene 29 Haziran’da başlayacak 26. İstanbul Caz Festivali parklara, sokaklara ve hatta denize nazır mekânlara yayılarak İstanbul Boğazı’nın serinliğini müziğin coşkusuyla buluşturacak.
 
İstanbul Caz Festivali’nin tartışmasız en sevilen etkinliklerinden Caz Vapuru, takipçilerinin merakla beklediği, Boğaz turuyla müziğin buluştuğu ve şehrin etkileyici atmosferinin melodilere karıştığı deniz üstü konserleri izlemek için 14 Temmuz’da heyecan verici boğaz seferine çıkmaya hazırlanıyor. Caz Vapuru’nun 14 Temmuz Pazar günü saat 11.00’de Kabataş İskelesi’nden yola çıkarak Anadolu Kavağı’na uzanan Boğaz Turu’nda,  Talking Horns, Busquitos ile Brassist’in yanı sıra DJ kabininde Murat Meriç ve Joy FM DJ’lerinden Barthezz yer alacak. Anadolu Kavağı’nda verilecek öğle molasından sonra vapur saat 14.30’da Anadolu Kavağı’ndan tekrar Kabataş’a dönecek ve 15.30’da Kabataş’ta olacak.