Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Elektronik müzik gurusu Roman Flügel RX İstanbul'da s

Elektronik müzik gurusu Roman Flügel RX İstanbul'da s

Elektronik müzik gurusu Roman Flügel RX İstanbul'da s15 Şubat 2019 - 10:02
Big Burn Nights Roman Flügel RX İstanbul'a geliyor.! Alman DJ, Prodüktör, Ses Mühendisi, Elektronik Müzik Gurusu Roman Flügel 16 Mart gecesi RX İstabul’da!

Big Burn İstanbul'un kış serisi Big Burn Nights, 16 Mart Cumartesi gecesi Alman DJ, prodüktör, müzik gurusu Roma Flügel’i underground tarzıyla RX İstanbul’da ağırlayacak. Şehrin en iyi ses sitemine sahip olan kulübünde gerçekleşecek olan gece, bu yıl 3.sü düzenlenecek Big Burn İstanbul Festival için ipuçları veriyor.

 

Alman elektronik müzik sahnesindeki en büyük isimlerden birisi Roman Flügel. 1990'ların başından bugüne elektronik müziğin içerisinde. Frankfurt’ta Jörn elling Wuttke ile tanışması aradından Alter Ego, Sensorama ve Acid Jesus gibi bir çok başarılı çalışmaya imza attı.



Daft Punk, The Human League, Primal Scream, Pet Shop Boys, Kylie Minouge icing yaptığı remiksler dışında Ibize/Amnesia ve Berlin/Berghain gibi kulüplerde hünerlerini sergiliyor. Çağdaş müzik olarak isimlendirdiği geniş yelpazesinde Acid House gibi ilginç tekno tatları futuristik italio diskoyla buluşturuyor ve Alman Underground'unda oldukça seviliyor.