Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Lamar konserlerinde fotoğraf istemiyor

Lamar konserlerinde fotoğraf istemiyor

Lamar konserlerinde fotoğraf istemiyor12 Şubat 2018 - 04:02
Son dönemin en popüler müzisyenlerinden Kendrick Lamar, bundan böyle konserlerinde fotoğraf çekilmesine izin vermeyeceğini açıkladı.

Geçtiğimiz haftalarda Grammy Ödüllerine damga vuran Kendrick Lamar, bir kararıyla gündeme oturdu. Bruno Mars ile birlikte Grammy'nin en çok ödül kazanan isimlerinden biri olan Kendrik Lamar, konserlerinde fotoğraf çekilmesini yasaklayacağını açıkladı.

 

Fotoğraf ve video çekme özelliğine sahip telefonların yaygınlık kazanmasıyla birlikte, konserlerdeki coşkunun azaldığını düşünen sanatçıların sayısı son dönemde arttı. Pek çok sanatçı konserlerinde fotoğraf ve video çeken izleyicilerin yüzünden alkışın ve eşlik etme olayının azaldığından şikayetçi.

 

Guns'n'Roses, Alicia Keys ve Lumineers gibi grup ve solo müzisyenler, mevcut duruma karşı önlemler almaya çalışırken bir çıkış da Kendrick Lamar'dan geldi. Rapçi Kendrick Lamar, artık konserlerine gelecek olan izleyicilerden fotoğraf çekimi yapmamalarını isteyecek. Ancak Kendrick Lamar'ın bu konuda ne gibi bir önlem alıp mevcut durumun önüne geçebileceği şimdilik belirsizliğini koruyor.