Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Sezen Aksu'ya aykırı bir yorum

Sezen Aksu'ya aykırı bir yorum

Sezen Aksu'ya aykırı bir yorum25 Kasım 2014 - 02:11
Sezen Aksu ve Korhan Futacı'nın Kara Orkestrası, 29 Kasım akşamı Zorlu Center PSM'de Aksu'nun şarkılarını alternatif bir şekilde yorumlayacak
Sezen Aksu, güçlü vokal yeteneği ve alışılmışında dışında besteleri ile dikkat çeken Korhan Futacı ve Kara Orkestra ile  Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde sahne alacak. Sezen Aksu şarkılarının alternatif yorumlarla seyirciye sunulacağı konser, 29 Kasım Cumartesi akşamı Zorlu’da gerçekleşecek.
 
Müzik çevrelerinin ve eleştirmenlerin övgüyle bahsettiği Korhan Futacı, Tamburada'nın 'Fantastik' albümündeki söz, besteleri ve saksofon performansı ile tanındı. Dandadadan'ın 'Sen Bana Birini Android' albümü ile dinleyici kitlesini genişletti. Sanatçı, Berlin, Antwerp, İstanbul, Akbank, Alanya ve Afyon caz festivallerinde sahne aldı. Pek çok uluslararası sanatçıyla aynı sahneyi paylaşan Korhan Futacı ve Kara Orkestra, 2010 yılında yayınladıkları "Hücum kayıt" yöntemiyle kaydedilen albümde Pink Floyd ve David Gilmore albümlerinden tanıdığımız Andy Jackson ile çalıştı.