Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sahne Sanatları » Çay ve akrobasi: 'Mutfak ve İtiraflar'

Çay ve akrobasi: 'Mutfak ve İtiraflar'

Çay ve akrobasi: 'Mutfak ve İtiraflar'16 Eylül 2015 - 01:09
İKSV'nin Aralık ayında Zorlu PSM'de misafir edeceği 'Les 7 Doigts de la Main' sahne sanatları topluluğu, sahnelendiği her yerde beğeni toplayan 'Mutfak ve İtiraflar'ı İstanbul'a getiriyor
İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV), Aralık ayında Québécli Les 7 Doigts de la Main (Yedi Parmak) topluluğunun akrobasiyi ve dansı mutfağa taşıdığı projesi 'Mutfak ve İtiraflar’a ev sahipliği yapacak. Sahnelendiği her yerde büyük beğeni toplayan gösteri, INTEMA Mutfak'ın genel, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nin mekân sponsorluğunda, 23-27 Aralık 2015 tarihleri arasında toplam altı gösteriyle Zorlu PSM Drama Sahnesi’nde izleyiciyle buluşacak. 
 
 
'Mutfak ve İtiraflar', her şeyi ile kullanıma hazır büyük bir mutfak dekoru içinde dokunma, tat ve koku gibi duyuları ele alarak çocukluk anıları, ikili ilişkiler ve aile geleneklerini kendi sanatsal yorumlarıyla harmanlayarak seyirciye 90 dakika süresince enerjik ve zengin bir ziyafet sunuyor. Müzikleri de topluluğa ait gösterinin koreografisi, topluluğun sanat yönetmenleri ve aynı zamanda kurucuları olan Shana Carroll ve Sébastian Soldevila tarafından hazırlandı. Shana ve Sébastian aynı zamanda 2008 yılında Cirque du Soleil’in Quebec 400. yıl gösterisinin koreografisini de hazırlamış ve sahneledikleri koreografi övgüler almıştı.
 
 
 
Biletler 19 Eylül’de Satışta
 
Gösterinin biletleri 19 Eylül Cumartesi günü itibariyle, Biletix satış kanallarından her gün ve hizmet bedeli olmadan ana gişe İKSV’den hafta içi 10.00-18.00 saatleri arasında temin edilebilir. Lale Kart sahipleri için indirimli ön satış dönemi ise 16 Eylül Çarşamba (Siyah-Beyaz Lale üyeleri), 17 Eylül Perşembe ve 18 Eylül Cuma (Kırmızı – Sarı Lale üyeleri). Lale Kart sahipleri biletlerini %25’e varan özel indirimlerle alabilirler.