Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sahne Sanatları » Cumberbatch'in 'Hamlet'i Salon'da

Cumberbatch'in 'Hamlet'i Salon'da

Cumberbatch'in 'Hamlet'i Salon'da27 Ekim 2015 - 12:10
'Sherlock'un başrol oyuncusunun biletleri temsilden 1 sene önce tükenen oyunu ve diğer hit Broadway ve West End oyunları, Salon'da canlı olarak yayınlanacak
Benedict Cumberbatch'in başrolünde olduğu, biletleri bir sene öncesinde tükenen 'Hamlet' ve James Franco'nun ilk Broadway rolünü üstlendiği 'Fareler ve İnsanlar' İKSV Salon'da canlı olarak yayınlanacak.
 
İngiltere Kraliyet Tiyatrosu'nun uydu yayın girişimi National Theatre Live ile işbirliği yapan İKSV Salon, Oyun Salonu projesi kapsamında West End ve Broadway'in kapalı gişe oynayan oyunlarını canlı olarak Salon'da gösterecek. Mekanın sinema düzeni alacağı gösterimlerde ilk oyun, 'Sherlock' dizisindeki rolüyle dünyanın en büyük yıldızlarından birine dönüşen Benedict Cumberbatch'in dört sene sonra tekrar tiyatro sahnesine dönmesini sağlayan, kariyerinde ilk kez Danimarkalı prens rolünü üstlendiği gişe rekortmeni 'Hamlet' olacak. 'Hamlet', 15, 22 ve 29 Kasım Pazar günlerinde saat 15.00'te Barbican'dan naklen yayınlanacak. James Franco, Chris O'Dowd ve Leighton Meester'in başrollerinde olduğu Steinbeck uyarlaması 'Fareler ve İnsanlar' ise Aralık ayında gösterilecek.