Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sinema » David Attenborough'dan Glastonbury sürprizi

David Attenborough'dan Glastonbury sürprizi

David Attenborough'dan Glastonbury sürprizi12 Temmuz 2019 - 03:07
BBC’nin yeni belgesel dizisi Seven Worlds, One Planet’in global lansmanı Glastonbury Festivali'nde gerçekleştirildi. Bu özel gösterimde yapımcı David Attenborough da bir sürpriz yaparak sahneye çıktı.

Kıtaların zenginliğini gözler önüne seren Seven Worlds, One Planet fragmanı yaklaşık 50 ülkede, televizyonlarda ve dijital platformlarda yayınlandı. Dünyanın dört bir yanındaki BBC doğa tarihi belgeselleri hayranları, yeni belgeselden ilk görüntülerle birlikte tanıtım videosu için özel olarak çekilen sahneleri de izledi.

 

Glastonbury Festivali’nin son gününde, sahne performansları arasında doğa tarihi klipleri ve gezegenimizdeki canlı çeşitliliğini ortaya koyan üç dakikalık bir video gösterildi. Seven Worlds, One Planet fragmanından önce ise festivalciler, okyanuslardaki canlı çeşitliliği yansıtan akustik bir performans dinledi.

 

Fragman Glastonbury’de gösterilirken, Out There şarkısı BBC Radio I’deki Dev and Alice Show’da da yayınladı.

 

Yeryüzü II belgesel dizisinden esinlenen Out There şarkısı, Sia, Christopher Braide ve Hans Zimmer tarafından bestelendi. Yapımcılığını Russell Emanuel, aranjörlüğünü, Bleeding Fingers Music’ten Andrew Christie üstlendi.