Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sinema » Dr. Watson evlenebilecek mi?

Dr. Watson evlenebilecek mi?

Dr. Watson evlenebilecek mi?23 Mayıs 2013 - 02:05
BBC'nin başarılı dizisi Sherlock'un 3. sezonunda "evlilik" dedikodusu ortaya çıktıBaşrollerinde Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman'ın yer aldığı BBC'nin sevilen dizisi Sherlock'un 3. sezonu için bilgiler gelmeye devam ediyor. Yeni sezonda yeni bir karakter Doktor John Watson'ın hayatını değiştirecek.

Orijinal seride Dr. Watson ile evlenen "Mary Morstan" karakterini bu sezon diziye sokmaya karar veren yapımcılar, bu karakter için Dr. Watson'ı canlandıran Martin Freeman'ın gerçek hayattaki eşi Amanda Abbington'ın yer alacağını açıkladı. 3. sezonun ilk bölümünden itibaren seyirciyle buluşacak olan karakter hem Sherlock Holmes hem de Dr. Watson için kilit bir rol oynayacak. Dizinin yaratıcıları Steven Moffat ve Mark Gatiss'ten gelen açıklamalar dizini yeni sezonunda 3 kelimenin ana tema olarak görülebileceğini belirtti. "fare, evlilik, kurdele" diyen Gatiss, Dr. Watson'ın evleneceği iddialarını güçlendirdi.

2013/2014 sezonunun kış ayında seyirciyle buluşacak olan dizinin bu sezonki "kötü adamı" James Moriarty'nin sağ kolu Sebastian Moran olacak.