Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Sinema » Tarantino bu kez 'hippi devrimi'ni anlatacak

Tarantino bu kez 'hippi devrimi'ni anlatacak

Tarantino bu kez 'hippi devrimi'ni anlatacak24 Nisan 2018 - 02:04
Quentin Tarantino yeni filmi 'Once Upon a Time in Hollywood' için çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tarantino 1969’a odaklanacak filmde karşı kültürü ve hippi devrimini filmin merkezine taşıyacağını söyledi.
Quentin Tarantino ve Leonardo DiCaprio’yu yeniden bir araya getirecek Once Upon a Time in Hollywood için Tarantino, filmin tarz olarak Pulp Fiction’ı andıracağını söylerken DiCaprio ise filmin senaryosunun şimdiye kadar okuduğu en muhteşem senaryolardan biri olduğunu dile getirdi.
 
Once Upon a Time in Hollywood’un tarz olarak Pulp Fiction’ı andıracağını söyleyen Quentin Tarantino;  “Film şu an ‘top secret’ durumunda. Ancak size filmin karşı kültürün, hippi devriminin ve yeni Hollywood’un zirvesini yaşadığı 1969’da geçeceğini söyleyebilirim. Cadde cadde, blok blok Los Angeles’ı 1969’un Hollywood’una dönüştüreceğiz" diye konuştu. 
 
Daha önce yönetmenle Django Unchained filminde de birlikte çalışan Leonardo DiCaprio: “Henüz tek karesi çekilmemiş bir film için konuşmak zor ancak Brad Pitt ve Tarantino ile birlikte çalışacağım için heyecanlıyım” dedi. DiCaprio, Oscar ödüllü senarist ve yönetmen Tarantino'nun "yazdığı en şaşırtıcı senaryo" olduğunu, sinemaya yeni bir boyut getireceğini ve çok şey ifade ettiğini de ekledi. 
 
1969’un Los Angeles’ında geçecek film, artık Hollywood’ta tanınmakta güçlük çeken, Sharon Tate’in kapı komşusu Rick Dalton ile onun uzun süredir birlikte çalıştığı dublörü Cliff Booth’un hikayesini konu edilecek. Once Upon a Time in Hollywood’ta DiCaprio Rick Dalton’a, Pitt ise Cliff Booth’a hayat verecek. Ayrıca filmde Margot Robbie‘nin Sharon Tate’e hayat vereceği de konuşuluyor.